Kush hedh më shumë lekë në dasma? Anxhela Peristeri: Veriut i zien gjaku më shumë gjaku se Jugut

Kjo është një këngë me motive veriu përgjithësisht për evente dhe dasma. Mua më fton më shumë për dasma Veriu, se di pse.

Roza Lati: Po kush hedh më shumë lekë për dasma, të veriut apo të jugut?

Anxhela Peristeri: Zakonisht ne funskionojmë me një pagesë fikse, jo me para të hedhura. Por Veriu është më i gëzueshëm dhe më bujar.

Sigurisht që edhe jugu ka dasma shumë të bukura, por veriut i zien pak më shumë gjaku sesa neve nga jugu.

EMISIONET