Këmbimi valutor 26 prill/ Euro vijon rënien, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor 26 prill/ Euro vijon rënien, çfarë ndodh

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 100.7 lekë dhe do shitet me 101.7 lekë.

Monedha evropian do blihet me 110.7 lekë dhe do shitet me 111.5 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet 112.6 lekë dhe do shitet me 113.5, ndërsa paundi britanik do blihet me 124.6 lekë dhe do shitet me 126.

Këmbimi valutor 26 prill/ Euro vijon rënien, çfarë ndodh

EMISIONET