Euro nuk ngre krye, dollari këmbehet me .../ Çfarë po ndodh sot me kursin e këmbimit valutor?

Euro nuk ngre krye, dollari këmbehet me .../ Çfarë po ndodh sot

Prej disa ditësh tashmë është vënë re një rënie e ndjeshme e euros, e cila gjatë ditës së sotme, ka stopuar në shifrën e 106.1, ndërkohë që zbritje ka pësuar dhe paundi britanik.

Monedha e eurozonës shitet sot me 106.1 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 98.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 123.3 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 74.5 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 109 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.7 lekë.

EMISIONET