“Duam lekët tona!”/ 3 muaj pa paga, punonjësit e portit të Shëngjinit ngrihen në protestë

Punonjësit e Portit të Shëngjinit janë ngritur këtë të martë në një protestë, pasi nuk kanë marrë pagat prej 3 muajsh.

Ata thonë se kjo ndërmarrje që është me vetëfinancim po falimenton nga keqmenaxhimi dhe ju kërkojnë drejtuesve të portit që të shpallin falimentin në bazë të ligjit.

Punonjësit paralajmërojnë bllokim të punës nëse problemi nuk merr zgjidhje.

“Duam lekët tona!”/ 3 muaj pa paga, punonjësit e portit

punonjësit shëngjini

EMISIONET