Video prekëse mes ekipit të shpëtimit dhe fëmijës në Turqi: Sapo të të shpëtoj do të të blej një çokollatë

Video prekëse mes ekipit të shpëtimit dhe fëmijës

Një video prekëse është publikuar nga operacionet e shpëtimit në Turqi, pas tërmetit shkatërrimtar.

Në video ekipi i shpëtimit po nxirrte një djalë të vogël nga rrënojat e për ta qetësuar atë, një prej ekipit dëgjohet ti thotë: Sapo të të shpëtoj do të të marr një cokollatë.

Fëmija është nxjerrë nga rrënojat e godinës së shkatërruar në Yurt Mahallesi në Adana, i plagosur.

Por dialogu mes ekipit të shpëtimit dhe fëmijës në ato momente ishte emocionues.

EMISIONET