"Thyej gjithçka!"/Jo vetëm Kumbari, në strehën e bosit të mafies edhe posteri i Xhokerit

"Thyej gjithçka!"/Jo vetëm Kumbari, në strehën e

Në strehën e parë të mafiozit më të kërkuar të  Italisë, Matteo Messina Denaro, pas posterit të "The Godfather", karabinierët Ros gjetën dy imazhe të tjera me një referencë të qartë kinematografike.

Këtë herë filmi frymëzues është "Joker", subjekt i një printimi me ngjyra dhe një "foto" shumë më e vogël e ngjitur në mur pak më poshtë, duke mbajtur një thënie të personazhit.

“Gjithmonë ka një rrugëdalje. Por nëse nuk mund ta gjeni, thyej gjithçka”.

"Thyej gjithçka!"/Jo vetëm Kumbari, në strehën e

EMISIONET