Pamjet me dron, shikoni si është shkatërruar rruga që lidh Turqinë me Sirinë

Pamjet me dron, shikoni si është shkatërruar rruga që lidh

Pamjet me dron tregojnë rrugën që lidh Hatayn në Turqi me Aleppon në  Siri të copëtuar pas tërmeteve vdekjeprurëse dhe pasgoditjeve që shkatërruan rajonin.

Më shumë se 20,000 njerëz kanë vdekur pas tërmetit të së hënës, i cili ka shkatërruar Turqinë jugore dhe Sirinë veriore.

termeti ne turqi

EMISIONET