Napoli-Eintracht, tifozët gjermanë shkatërrojnë qendrën, në flakë edhe makina të policisë (VIDEO)

Napoli-Eintracht, tifozët gjermanë shkatërrojnë

Napoli kaloi një ditë tensionesh. 600 tifozë të Eintracht, të cilët mbërritën në qytet pavarësisht ndalimit (për banorët e Frankfurtit) për të ndjekur ndeshjen, kaluan të gjithë qendrën për të arritur në sheshin Gesu.

Pasdite disa makina, duke përfshirë një makinë policie, u dogjën nga tifozët gjermanë.

Oficerët e policisë kanë ndërhyrë me mjete rebelimi.

Disa klube në zonë u dëmtuan gjithashtu.

Gjatë kalimit në rrugën Monteoliveto, ndaj autobusëve që transportonin tifozët e Eintracht Frankfurt u hodhën gurë dhe shishe nga ultras napolitantë që kishin mbushur rrugën.

Njërit prej autobusëve ju thye xhami.

Tifozët gjermanë të Eintracht Frankfurt u kthyen në hotelin ku po qëndrojnë në bregdetin e Napolit.

Në bordin e autobusëve të shumtë të ANM-së, mbështetësit u shoqëruan nga automjete të blinduara të policisë dhe nga agjentë me mjete kundër trazirave.

Tani situata duket të jetë e qetë, por trazirat që ndodhën në sheshin Gesù pranë Calata Trinità Maggiore ishin të dhunshme.

EMISIONET