FOTOLAJM- Shpëtimtarët ndërkombëtarë fluturojnë për në Turqi

FOTOLAJM- Shpëtimtarët ndërkombëtarë fluturojnë

Ekipet e specializuara të shpëtimit nga vende në mbarë botën po fluturojnë drejt Turqisë për të ndihmuar në gjetjen e të mbijetuarve në rrënoja.

Shumë prej tyre po dërgojnë zjarrfikës të specializuar, mjekë, pajisje dhe qen të trajnuar posaçërisht.

Mes shteteve që u solidarizuan me Turqinë janë edhe Shqipëria me Kosovën.

FOTOLAJM- Shpëtimtarët ndërkombëtarë fluturojnë
Kontingjenti i FSK-së niset drejt zonave të prekura nga tërmeti në Turqi
FOTOLAJM- Shpëtimtarët ndërkombëtarë fluturojnë
Ekipi jonë prej 53 specialistësh të shëndetësisë dhe kërkim-shpëtimit, bashkë me mjetet e nevojshme
FOTOLAJM- Shpëtimtarët ndërkombëtarë fluturojnë
Ekipi jonë prej 53 specialistësh të shëndetësisë dhe kërkim-shpëtimit, bashkë me mjetet e nevojshme
FOTOLAJM- Shpëtimtarët ndërkombëtarë fluturojnë
Anëtarët e një misioni grek të shpëtimit hipin në një avion ushtarak
FOTOLAJM- Shpëtimtarët ndërkombëtarë fluturojnë
Anëtarët e Kërkimit dhe Shpëtimit Ndërkombëtar të Gjermanisë (ISAR) janë gati të largohen nga aeroporti Këln-Bon
FOTOLAJM- Shpëtimtarët ndërkombëtarë fluturojnë
Shpëtuesit zviceranë dhe qentë e shërbimit mblidhen në aeroportin e Cyrihut
FOTOLAJM- Shpëtimtarët ndërkombëtarë fluturojnë
Pesëdhjetë anëtarë të ekipit të shpëtimit HUNOR të Hungarisë përgatiten të largohen nga Budapesti

termeti ne turqi

EMISIONET