Emisioni  investigativ “BOOM” në Rtv Ora solli me zë dhe figurë skandalin e ndodhur te kopshti publik  ‘Katër Stinët’  ku një punonjëse  ka rezultuar me Covid-19 dhe pavarësisht këtij fakti çdo gjë mbahet sekret.

Fëmijët vijojnë të frekuentojnë kopshtin, por prinderit nuk janë në dijeni të situatës.

Punonjësja: Njëra nga ato ka qenë pozitive, të tjerat jo.

Prindi: Unë nga ju po e dëgjoj, nuk e di çfarë ëhstë kjo që po thuhet (i thotë gazetares).

Ky lajm konfirmohet zyrtarisht edhe nga Drejtoria e Përgjithshme e Kopshteve dhe Çerdheve.

Enkelejda Isaku: Po ka dalë. Ka njoftuar. Nuk kemi detyrim ligjor për të njoftuar prindërit.

Ndërkohë që ky institucion pret që të mbarojë hetimi, Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor në Tiranë as nuk është në dijeni të rastit, madje i kërkojnë gazetares që t’i tregojë sesi quhet punonjësja e infektuar me Covid-19/

Sekretarja:Nëse keni një emër se kush është, se ne nuk e dimë.

Asnjë masë e  marrë nga institucionet shëndetësore për këte rast kaq delikat.

Sipas burimeve për emisionin “BOOM”, punonjësja e prekur nga Covid-19 i ka shërbyer  dhjetra fëmijëve dhe ka pasur kontakte të afërta me to.

Aktualisht edhe Drejtoresha e këtij kopshti publik është me raport pasi rezulton të jetë e sëmurë.