Vrau gruan dhe vëllanë, 80 vjeçari mohon krimin: Vëllai vdiq nga ilaçi në vesh, gruan e gjeta të vdekur

80 vjeçari Xhevit Sinani i cili vrau me sëpatë gruan e tij dhe vëllanë për arsye xhelozie është lënë sot në burg nga Gjykata e Elbasanit.

MNegjtihatë ai ka ndryshuar dëshminë duke mohuar se është ai autori i vrasjes së tyre.

 “Vëllai kishte përdorur një ilaç në vesh, më pas kishte dalë në oborr dhe ishte rrëzuar, ishte vrarë. E mbulova vëllanë dhe ika te gruaja. Edhe gruaja ishte e vrarë,” tha ai.

Pyetje: Ti ke vrarë njeri?

Xheviti Sinani: Jo s’kam vrarë njeri.

xhevit sinani vrau gruan dhe vëllanë

EMISIONET