Vranë babë e bir në Elbasan, burg përjetë për Ardjan dhe Florenc Çapjan, 15 vjet dënohet bashkëpunëtori i drejtësisë

Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit ka dhënë tre burgime përjetë, një me 15 vite dhe dy me nga 25 vite heqje lirie për 6 të akuzuarit për vrasjen e babë e bir në Elbasan, Gentian dhe Nezir Beqiri.

Ngjarja ka ndodhur me 15 gusht 2012 të ndodhur në qytetin e Elbasanit.

Ardjan Çapja, Florenc dhe Jorgu Leku janë dënuar me burgim përjetë.

GJKKO dënoi me 15 vjet burg  bashkëpunëtorin e drejtësisë Ervis Bardhi, ndërsa Prokuroria e Posaçme kishte kërkuar vetëm 6 vjet burg.

Nga 25 vite burgim dha për Klaidi Dokolin dhe Etien Çanin.

elbasan ardjan Çapja florenc Çapja gentian neziri

EMISIONET