Votimet e 30 qershorit nuk preken, Meta: Pasi të lexoj vendimin e GJK do mbajë qëndrimin tim, s'më impresionojnë...

Votimet e 30 qershorit nuk preken, Meta: Pasi të lexoj vendimin e GJK do

Gjykata Kushtetuese ka zbardhur vendimin për lënien në fuqi të zgjedhjeve vendore të 30 qershorit 2019. 

Ndërkohë Presidenti Ilir Meta, është shprehur se ende se ka lexuar vendimin. Ai shtoi se vendimin do e shikojë me vëmendje, ku më pas do të dalë me qënrimin e tij.

Ilir Meta: Nuk e kam lexuar ende vendimin e zbardhur te Gjykates Kushtetuese, sepse lajmet e shpërndara me urgjencë nuk me impresionojne. Vendimin e zbardhur do ta shoh me shume vemendje dhe me pas do bej publik me shume pergjegjesi qendrimin tim.

Këtë deklaratë Presidenti e bëri në emisionin "Log" në Abc.news

EMISIONET