Trafik heroine nga Shqipëria drejt Italisë, ja emrat e dy shqiptarëve të arrestuar, një në kërkim

Trafik heroine nga Shqipëria drejt Italisë, ja emrat e dy

Një operacion i Antimafias italiane ka çuar në prangat e policisë 27 persona, mes të cilëve edhe 6 shqiptarë.

Ata dyshohet se në cilësinë e një grupi mafioz organizonin transportimin dhe tregëtimin e drogës nga Shqipëria në Itali.

Mes shqiptarëve Ora News, emrat e disa prej të arrestuarve të publikuar nga media italiane janë:

Bëhet fjalë për Klaidi Hasanaj, 52 vjeç shqiptar, banues në Leçe; Ortis Banda, 40 vjeç, me origjinë shqiptare me banim në Maniago (në kërkim).

Për Bilal Bocajn, 53-vjeçarin shqiptar, banues në Poggiardo, Gjykata ka ricaktuar dënimin me nëntë vjet e 4 muaj.

Sa i përket urdhërarresteve të tjera, vendimi është dhënë dhe për shtetasit itanlianë: 

Giuseppino Mero , 56 vjeç nga Cavallino; 

Mario Accogli , 46 vjeç, nga Scorrano; 

Antonio Leto , 30 vjeç nga Caprarica; 

Nicolò Capone , 27 vjeç, nga Lizzanello; 

Francesca De Dominicis , 51 vjeç, nga Merine;

Francesco De Cagna , 53 vjeç, nga Scorrano; 

Carmelo De Pascalis , 57 vjeç, nga Cavallino me origjinë nga Trepuzzi; 

Luca Giannone , 44 vjeç, nga Calimera; 

Alessandro Greco (aka Sandrino) 37, nga Lecce; 

Gabriella De Dominicis, 58 vjeç, nga Merine; 

Alessandro Antonucci , 30 vjeç, nga Lizzanello; 

Maria Valeria Ingrosso , 41 vjeç, nga Lizzanello; 

Mario Mandurrino , 32 vjeç, nga Lecce; 

Angelo Montinaro , 40 vjeç, nga Caprarica di Lecce; 

Brenda Potenza , 34 vjeç, nga Taviano; 

Cosimino Maggio , 52 vjeç, me origjinë nga Minervino, por me banim në Reggio Emilia;

Umberto Nicoletti , 43 vjeç nga Lecce; 

Luciano Pagano , 46 ​​vjeç, nga Brindisi; 

Gianluca Antonio Spiri , 45 vjeç, nga Racale; 

Pierluigi Pierri , 32 vjeç, nga Torre San Giovanni (në Ugento); 

Yuri Rosafio , 43 vjeç, nga Brindisi; 

Emanuele Soliberto , 42 vjeç nga Brindisi.

EMISIONET