Sondazhi i Noto-s & RTV Ora/ 67% e votuesve të PD-së dhe 78.3% e shqiptarëve nuk kanë besim te Basha

Pyetjet së sondazhit të Antonio Noto-s & RTV Ora, qytetarët i janë përgjigjur pyetjes se sa besim kanë te kryedemokrati Lulzim Basha.

Në bazë të gjetjeve të sondazhit, besim te Basha që mund të punojë në të mirë të Shqipërisë, e kanë vlerësuar me “shumë ose mjaftueshëm” 78.3% e qytetarëve.

Ndërkohë, rezulton se 55.6% e demokratëve nuk e kanë këtë besim te kryedemokrati Basha dhe po ashtu, edhe 68% e socialistëve.

Ndërkohë më pak besim te Basha duket se kanë anëtarët e LSI-së të cilët, në 77.7% të përgjigjeve janë përgjigjur se kanë pak ose aspak besim tek ai.

Në raport anëtarësh, besim se Basha mund t ë punojë në të mirë të vendit, kanë vetëm 22%, ndërsa si votues të kësaj partie vetëm 20.1%.

Sondazhi i Noto-s & RTV Ora/ 67% e votuesve të PD-së dhe 78.3% e

EMISIONET