Rama e pret në Kryeministri, momenti kur Erdogan kreh flokët para se të dalë në kamera

Kryeministri Edi Rama ka pritur në kryeministri Presidentin Erdogan pas përfundimit të ceremonisë së shpërndarjes së shtëpive në Lezhë.

Në videon Live që kryeministri Rama ka shpërndarë, Presidenti turk shihet duke krehur flokët para se të dalë në konferencën e përbashkët që do mbajë me kryeministrin Rama.

Në orën 15:00 pritet të mbahet konferenca e përbashkët dhe nënshkrimi i marrëveshjeve mes dy vendeve.

Rama e pret në Kryeministri, momenti kur Erdogan kreh flokët para se

EMISIONET