Qytetarët të pa interesuar për të votuar, deri në orën 18:00 votojnë 36.5% e qytetarëve

Qytetarët të pa interesuar për të votuar, deri në

Në 61 bashki të vendit dhe në 5213 qendra votimi, shihet një pjesëmarrja e ulët e qytetarët që kanë votuar në zgjedhjet lokale.

Sipas të dhënave të KQZ-së, deri më tani janë 36.5% e qytetarëve me të drejtë vota që kanë votuar deri në orën 18:00.

Janë të pakta bashkitë në të cilat raportohet një pjesëmarrje mbi 50%, ndërkohë që në minutat e fundit të përfundimit të orarit zyrtar nuk shihen radhë apo fluks për të votuar.

Qytetarët të pa interesuar për të votuar, deri në

EMISIONET