Qyno: Nuk kemi raste të ekstradimit nga Emiratet e Bashkuara, Dubai nuk e bën një gjë të tillë

Në “Drejt” nga Luan Rama në Ora News, gazetari Elton Qyno u shpreh se Shqipëria ka disa elementë të krimit të organizuar dhe të gjithë janë të liruar.

Qyno: Shqipëria ka disa elementë të krimit të organizuar dhe të gjithë janë të liruar dhe jetojnë në banesat e tyre dhe punojnë në vendet ku kanë besim ku krijojnë të ardhura. Nuk kemi asnjë rast ku kemi marrë ndonjë person nga emiratet e Bashkuara.

Ato nuk respekton atë teorinë e reciprocitet mes dy vendeve. Dubai deri në këto momente nuk ka pranuar ta bëjë një gjë të tillë.

EMISIONET