Daci: Avokatët e Belerit pretendojnë se është çështje politike pse Beleri nuk po lejohet të betohet

Në “Drejt” nga Luan Rama në Ora News, Glidona Daci, Gazetare u shpreh se Avokatët grekë të Belerit e cituan Ramën duke thënë se ka ndërhyrje nga politika, duke thënë se fakti që Beleri nuk po shkon të betohet.

Daci: Avokatët grekë të Belerit e cituan Ramën duke thënë se ka ndërhyrje nga politika, duke thënë se fakti që Beleri nuk po shkon të betohet, nuk është më çështje e gjykatës, por çështje paraburgimit dhe administrative.

Sipas tyre është një çështje që nuk po lejohet nga ana e politikës. Këtu ne e pyetëm palën greke se a nuk është shkelje edhe ndërhyrja e Greqisë, si dhe a nuk është shkelje e të drejtave të njeriut cështja e pronave çame në Greqi.

EMISIONET