Prokuroria u komunikon akuzat Qatos, Mollës dhe Tushës, drejtorëve të bashkisë për dosjen “5D”

Prokuroria e posaçme iu ka komunikuar akuzat ish drejtorëve të bashkisë së Toranës të përfshirë në dosjen 5D.

Burime për Ora Neës bëjnë më dije se Mariglen Qatos, Redi Mollës dhe Taulant Tushës i është ngritur akuza zyrtare për veprat penale korrupsion pasiv dhe mosdeklarim pasurie.

Komunikimi i akuzave ka ardhur për shkak të afateve për mos parashkrimin veprës penale të mosdeklarimit të pasurisë për shkak të afateve kohore kur dyshohet të jetë kryer.

Hetimet kanë nuk ka përfunduar pasi SPAK po vijon me mbledhjen e fakteve dhe provave.

EMISIONET