Një 44-vjeçar rrëzohet nga varka e lojërave në Elbasan

Një 44-vjeçar rrëzohet nga varka e lojërave në

Rrëzohet një 44 vjeçar nga varka e lojërave në Elbasan.

Mësohet se 44 vjeçari është Lulzim Xibraku.

Ambulanca ka shkuar në vendgjarje dhe e ka transportuar në spital dhe është jashtë rrezikut për jetën.

elbasan varka e lojerave

EMISIONET