Nipërit në burg për vrasjen e vëllait, motra e Pëllumb Metës: Vajza e madhe u nda nga burri, përgjegjës dhe babai i Blerinës

Nipërit në burg për vrasjen e vëllait, motra e Pëllumb

Motra e Pëllumb Metës, Lutfie Muka, është rikthyer sërish me rrëfimin e saj në emisionin “Me zemër të hapur” në News24.

Ajo tha se dhe vajza e madhe e vëllait të saj është ndarë nga burri, pas ngjarjes së rëndë, duke iu bashkuar kështu nënës, Blerina Metës.

“Vajza e madhe është divorcuar. Ajo ka mbajtur krahun e nënës së vetë. Ajo ka thënë; dua të iki te mami, te gjyshi. Kur e pashë dje, nuk di shyqyr që më ka mbajtur Zoti mendjen. Se gjithë ajo tragjedi, se pranoj dot më.

Se më duket sikur akoma vazhdojnë të hapin varre të reja. Më ka revoltuar shumë dëshmia e Baftjarit, babait të Blerinës, që e kishte pritur vdekjen e Pëllumbit.”, tha ajo.

EMISIONET