Nis mbledhja në Kushtetuese për shfuqizimin e Bordit të çmimeve të kaburanteve me kërkesë të PD-së

Nis mbledhja në Kushtetuese për shfuqizimin e Bordit të

Ka nisur mbledhja në Gjykatën Kushtetuese për shqyrtimin e kërkesës së PD për shfuqizimin Bordit të çmimeve të karburanteve.

Nga Partia Demokratike janë paraqitur Dashnor Sula, Dhurata Çupi dhe avokati Marash Logu.

Të pranishëm në sallë janë përfaqësues të Bordit të Transparencës, Autoritetit të Konkurrencës dhe qeverisë.

EMISIONET