Kishte dalë për peshk me shokët, por u mbyt në ujërat e lumit Mat, rinisin kërkimet për gjetjen e trupit të 22-vjeçarit

Kishte dalë për peshk me shokët, por u mbyt në ujërat e

Rinis serish operacioni nga ekipi i palombarëve për gjetjen e trupit të 22-vjecarit Valentin Nikolli.

Rrjedhja e forte e ka vështirësuar më tepër punën e palombarëve për gjetjen e trupit të të riut.

Nikolli u mbyt dje në lumin Mat teksa po peshkonte me dy shokët e tij, i riu u fut për tu larë por rrjedha e fortë e ka marrë me vete.

Shokët e tij kanë arritur ta shikojnë për disa minuta dhe më pas ju ka humbur nga shikimi për shkak të rrjedhës se fortë të lumit.

Kërkimet vijojnë jo vetëm nga palombarët por dhe policia dhe ne ndihme ju kanë ardhur shumë banorë të zonës.

EMISIONET