Atentati tek mbikalimi në Fushë Krujë. Identifikohet njëri prej viktimave, 2 të tjerët janë shkrumbuar

Ora News mëson emrin e njërit prej tre viktimave të atentatit të ndodhur tek mbikalimi në Fushë Krujë. Ai është Diklen Vata, ndërkohë që dy të tjerët janë shkrumbuar dhe është i vështirë identifikimi i tyre.

Nga informacionet e para Vata i cili ishte rreth moshës 33 vjeç, ishte person me precedent penal. Ai është me origjinë nga zona e Fushë Kuqes, Laç dhe është arrestuar në 2017 për drogë.

Vata ka arritur të dalë nga makina  dhe është ekzekutuar nga autorët jashtë makinës. Shikoni foton lart djathtas. 

Zjarrfikësja dhe ambulanca për shkak të trafikur kanë shkuar me vonesë.

Mjeti i i autorëve është djegur në Arameras.

EMISIONET