Hakerat iranianë “urojnë” shpalljen e Pavarësisë duke publikuar patentat e shqiptarëve

Hakerat iranianë “urojnë” shpalljen e Pavarësisë

Duket se hakerat iranianë “Homeland Justice” ka “uruar” vendin tonë për 110-vjetorin e pavarësisë duke publikuar patentat e shqiptarëve.

Në dokumentin PDF të publikuar në Telegram janë të dhëna të shqiptarëve, si patenta, adresën, vendin e lëshimit të saj dhe vendbanimi.

“A është më e rëndësishme për ju siguria e terroristëve sesa siguria e “shpikësve” shqiptarë? Ju nuk jeni të gatshëm të paguani çmimin e sigurisë dhe sigurisë së njerëzve tuaj. Atëherë, si e shpenzoni thesarin e qeverisë për mbrojtjen dhe promovimin e terroristëve? A do të thotë kjo gjë tjetër përveç korrupsionit qeveritar?”, shkruhet krah dokumentit në grupin e tyre në Telegram.

Hakerat iranianë “urojnë” shpalljen e Pavarësisë

EMISIONET