Gëzuar Pavarësinë! Flamuri kuq e zi valëvitet në Nju Jork

Mes duartrokitjeve dhe ekzekutimit të himnit kombëtar, flamuri kuq e zi u valëvit edhe në Nju Jork.

Dhjetëra shqiptarë ishin mbledhur për të festuar bashkë festën e pavarësisë.

Në event mori pjesë dhe Ambasadorja e Shqipërisë në SHBA, Floreta Faber.

EMISIONET