Açka - Ramës: Kryeministër, jep dorëheqjen! Për shkakun tënd Shqipëria po shahet sot në gjuhë të huaj

Açka - Ramës: Kryeministër, jep dorëheqjen! Për

Deputetja e Partisë Demokratike Flutura Açka i kërkon dorëheqjen kryeministrit Edi Rama. Duke iu referuar arrestimit të ish-zyrtarit të FBI-së dhe akuzat ndaj, ajo deklaron se për shkakun e tij Shqipëria po shahet sot në gjuhë të huaj.

Deputetja e PD-së thekson se lidhja ndërmjet McGonnigal, ish-funksionarit të Sigurimit të Shtetit komunist dhe Edi Ramës provohet nga një seri ngjarjesh.

"Kryeministër, jep dorëheqjen!

E ke me zë e me figurë.

Për shkakun tënd Shqipëria po shahet sot në gjuhë të huaj. Turp!

Nëse ke një fije dinjitet, largohu!

Bashkë me ish-funksionarin e Sigurimit të Shtetit komunist, McGonnigal ka zhvilluar aktivitet lobimi dhe udhëtime në Europë në shkëmbim të 225,0000 dollarëve të përfituara nga ish-funksionari komunist. Lidhja ndërmjet McGonnigal, ish-funksionarit të Sigurimit të Shtetit komunist dhe Edi Ramës provohet nga një seri ngjarjesh", shprehet deputetja e Partisë Demokratike Flutura Açka.

Açka - Ramës: Kryeministër, jep dorëheqjen! Për

EMISIONET