Elbasani voton elektronikisht/ Në QV vëzhgues të huaj, gjithçka gati, por ende s’ka votues

Elbasani voton elektronikisht/ Në QV vëzhgues të huaj,

Në Elbasan aplikohet për herë të parë votimi dhe numërimi elektronik, por numri i votuesve është shumë i vogël.

Në garë për kryetar të bashkisë së Elbasanit, janë dy emra, Gledian Llatja nga PS dhe Luçiano Boçi nga koalicioni “Bahskë Fitojmë”. Elbasani ka qenë një qytet i nxehtë në zgjedhjet e kaluara dhe mes palëve ka pasur gjithmonë një luftë të fortë si për zgjedhjet e përgjithshme, ashtu dhe për ato lokale.

EMISIONET