Eksperti i mjedisit: Trafiku, kontributori kryesor në ndotjen e cilësisë së ajrit në Tiranë

Eksperti i mjedisit Elvis Çela në një intervistë për "Ora e Betit" thotë se trafiku është kontributori kryesor në ndotjen e cilësisë së ajrit në Tiranë.

"Problematike është pjesa e trafikut. Është kontributori kryesor i ndotjes së cilësisë së ajrit në bashkinë e Tiranës".

Ai shton se popullsia dhe mjetet janë shumëfishuar ndërsa ne vazhdojmë dhe ecim në të njëjtat rrugë të shumë viteve më parë.

ora e betit tirane ndotja e ajrit

EMISIONET