Borë dhe ngrica në Vermosh, temperatura deri në -19 Gradë Celcius

Borë dhe ngrica në Vermosh, temperatura deri në -19 Gradë

Temperaturat e ulëta në Vermosh preken rekorde. Termometri regjistroi 19 Gradë Celcius.

Zona veç sasisë së madhe të dëborës po përballet dhe me ngrica.

Rruga e kalueshme për fuoristrada dhe mjete të larta me zinxhir.

Në të gjithë qarkun Shkodër zonat malore ndodhen nën ndikimin e temperaturave të ulëta, por rrugët janë të hapura.

 

Borë dhe ngrica në Vermosh, temperatura deri në -19 GradëBorë dhe ngrica në Vermosh, temperatura deri në -19 GradëBorë dhe ngrica në Vermosh, temperatura deri në -19 GradëBorë dhe ngrica në Vermosh, temperatura deri në -19 GradëBorë dhe ngrica në Vermosh, temperatura deri në -19 GradëBorë dhe ngrica në Vermosh, temperatura deri në -19 GradëBorë dhe ngrica në Vermosh, temperatura deri në -19 GradëBorë dhe ngrica në Vermosh, temperatura deri në -19 Gradë

EMISIONET