A është PD parti në krizë? 77.8% e qytetarëve dhe 87.3% e demokratëve mendojnë që “PO”

Shumica e demokratëve, socialistëve dhe anëtarëve të LSI-së mendojnë se PD është një parti në krizë.

Sipas gjetjeve të sondazhit të Noto-s & RTV Ora, rezulton PD është një parti në krizë sipas 80.1% e socialistëve, 87.3% e demokratëve dhe 91.6% e LSI-tave.

Ndërkohë, 90.5% e anëtarëve të PD-së dhe 85.6% e votuesve të kësaj partie mendojnë se kjo parti është tashmë në një krizë.

Në total, simpatizantët e partive, 77.8% e të anketuarve mendojnë se PD është në krizë , ndërsa vetëm 9.8% e tyre mendojnë të kundërtën.

A është PD parti në krizë? 77.8% e qytetarëve dhe 87.3%

EMISIONET