Vendimi i papritur, Katari do të lejojë në stadiume simbolet e komunitetit LGBT

Vendimi i papritur, Katari do të lejojë në stadiume simbolet e

Flamujt dhe simbolet e komunitetit LGBTQ mund të futen në stadiume gjatë ndeshjeve të raundit të dytë në Kupën e Botës. Pas kontestimeve të mëdha kryesisht nga Gjermania, qeveria e Dohas ka marrë vendimin për t’i lejuar të gjitha simbolet.

Stjuardët janë urdhëruar që të mos ndalojnë flamujt apo simbolet e ndryshme me ngjyrat e ylberit dhe në këtë mënyrë, merr fund edhe zhurma e tashmë skuadrat mund të përqëndrohen te futbolli i luajtur.

EMISIONET