Tirana model, shikoni çfarë ndodh në finalen e Conference League në Pragë

Tirana model, shikoni çfarë ndodh në finalen e Conference

Cigare elektrnike, monedha dhe gota birre në drejtim të kapitenit të Fiorentinës, Biraghi.

Finalja e Pragës në UEFA Conference League prodhon edhe ngjarje të tilla që në Tiranë një vit më parë nuk u regjistruan.

Tirana model, shikoni çfarë ndodh në finalen e Conference

Tirana model, shikoni çfarë ndodh në finalen e Conference

Tirana model, shikoni çfarë ndodh në finalen e Conference

Tirana model, shikoni çfarë ndodh në finalen e Conference

EMISIONET