Nga hokeji në rrjetet sociale e (zh)veshur, ja jeta e re e kanadezes Mikayla Demaiter (FOTO)

Nga hokeji në rrjetet sociale e (zh)veshur, ja jeta e re e kanadezes

Mikayla Demaiter, është një ish lojtare hokeji por e ka braktisur sportin pasi beson së nëpërmjet modës mund të përfitojë më shumë. Kanadezja bionde është një nga femrat më influencuese të sportit në rrjetet sociale.

Me rreth 2.2 milionë ndjekës ajo renditet me bukurosheve të sportit më të ndjekura në Instagram. 23-vjeçarja ka qenë pjesë e Bluewater Hawks, një ekip provincial në Kanada që merr pjesë në Hockey League, por shumë shpejt ajo e kuptoi se talenti i saj i vërtetë ishte një tjetër.

Në fotot që publikon shpesh herë, Demaiter tërheq vëmendje shumë të madhe dhe duke parë pozat, arsyeja është e qartë.

Nga hokeji në rrjetet sociale e (zh)veshur, ja jeta e re e kanadezes

Nga hokeji në rrjetet sociale e (zh)veshur, ja jeta e re e kanadezes

Nga hokeji në rrjetet sociale e (zh)veshur, ja jeta e re e kanadezes

Nga hokeji në rrjetet sociale e (zh)veshur, ja jeta e re e kanadezes


 Nga hokeji në rrjetet sociale e (zh)veshur, ja jeta e re e kanadezes

Nga hokeji në rrjetet sociale e (zh)veshur, ja jeta e re e kanadezes

EMISIONET