Miqtë-armiq, De Bruyne dhe Lukaku kryqëzohen në stadium (VIDEO)

Miqtë-armiq, De Bruyne dhe Lukaku kryqëzohen në stadium (VIDEO)

Kevin de Bruyne dhe Romelu Lukaku, dy miq të vjetër që nesër në mrëmje për 90 apo 120 minuta do të jenë rivalë.

Shokë të ngushtë dhe kolegë në Kombëtaren e Belgjikës, ata nuk i fshehin emocionet edhe kur rruga e tyre kryqëzohet në hyrjen e stadiumit "Ataturk".

Shikoni momentin;

EMISIONET