Ilary Blasi në krahët e biznesmenit gjerman 5 muaj pas ndarjes nga kapiteni

Ilary Blasi në krahët e biznesmenit gjerman 5 muaj pas ndarjes nga

Ilary Blasi ka një dashuri të re duke hedhur pas krahëve përfundimisht Francesco Tottin. Revista javore “Chi” publikon fotot e një momenti intim të bukuroshes italiane në krahët e një mashkulli në rrugët e Zyrihut.

Sipas mediave italiane aia quhet Bastian dhe është një sipërmarrës gjerman me të cilin Ilary duket se po kalon momente të mrekullueshme. Të dy njihen prej pak kohësh me njëri-tjetrin. Bastian jeton në Frankfurt dhe njihet për fizikun e tij perfekt.

5  muaj pas ndarjes nga Franceco Totti që ka nisur një histori me Noemi Bochin, mesa duket edhe Ilary ka gjetur njeriun që zëvendëson ish-partnerin.

 

EMISIONET