(FOTOT) Sekreti i formave? Fitness dhe plazh, kjo është kura e të fejuarës së Vidal

(FOTOT) Sekreti i formave? Fitness dhe plazh, kjo është kura e të

Arturo Vidal dhe Sonia Isazam një çift që a ndezur Italinë gjatë viteve të fundit por tashmë ka rrëmbyer skenën edhe në Brazil ku mesfushori u transferua me shumë zhurmë në skuadrën e Flamengos.

Në Rio de Janeiro ata kanë nisur një jetë të re dhe e fejuara e kilianit duket më shkëlqyese se kurrë.

(FOTOT) Sekreti i formave? Fitness dhe plazh, kjo është kura e të

Stërvitje dhe shumë plazh për bukuroshen brune që duket se është përherë në formë. Modele dhe trajnere fitnessi, sigurisht që Isazam di se si të punojë për të ruajtur linjat.

(FOTOT) Sekreti i formave? Fitness dhe plazh, kjo është kura e të

(FOTOT) Sekreti i formave? Fitness dhe plazh, kjo është kura e të

(FOTOT) Sekreti i formave? Fitness dhe plazh, kjo është kura e të

(FOTOT) Sekreti i formave? Fitness dhe plazh, kjo është kura e të

(FOTOT) Sekreti i formave? Fitness dhe plazh, kjo është kura e të

(FOTOT) Sekreti i formave? Fitness dhe plazh, kjo është kura e të

EMISIONET