Faqja virtuale e "tradhtarëve" ofertë milionere për Pique

Faqja virtuale e "tradhtarëve" ofertë milionere për

Gerad Pique ka marrë një ofertë të pazakontë biznesi për faktin se ai tashmë konsiderohet tradhëtar pasi la ish të fejuarën Shakira për studenten Chia Marti.

Faqja e internetit "Ashley Madison" që është edhe "shtëpia" e të gjithë njerezve të cilët nuk e dëshirojnë monogaminë, i ka propozuar Pique-së që që emri i tyte të jetë sponsor fanelle te skuadra e Andorras në pronësi të ish-mbrojtësit, pikërisht për faktin se ai përfaqëson vlerat që komuniteti i "tradhëtarëve" beson.

1 milionë € në vit për 3 sezonet e ardhshme është oferta e faqes së "jo-besnikëve" që gjatë vitit të shkuar pasi suksesin më te madh me 4 milionë anëtarësime.

Disa nga kushtet e tjera janë që Pique ta reklamojë edhe në profilet e tij private dhe të klubit gjithashtu. Reklama duhet të shfaqet edhe në stadium ndërsa të paktën 5 lojarë duhet të jenë të gatshëm për të marrë pjesë në fushatat promocionale. 

EMISIONET