Adriano në delir, ish-sulmuesi brazilian i lumtur në "favella". Shikojeni

Adriano në delir, ish-sulmuesi brazilian i lumtur në

Talenti dhe forca në këmbët e tij ishin të krahasueshme me shumë pak futbollistë të tjerë por ajo që mungonte në bilanc ishte koka.

Adriano mund të ishte bërë një nga numrat 9 më të fortë të historisë së futbollit por ai nuk u shkëput dot asnjëherë nga e shkuara dhe lagjia ku ishte rritur. 

Ish-sulmuesi i Interit dhe Brazilit, hoqi dorë shumë shpejt dhe u zhvendos në vendlindje ku prej vitesh po jeton si miliona brazilianë, në një nga favellat e vendit.

Nofka "Perandori" tashmë ka rënë sepse ai eshtë thjesht anëtar i një prej mijëra bandave që veprojnë në vendin amerikano-latin.

Shikojeni atë në videon më të fundit. 

 

EMISIONET