Dinari serb shkon në Bruksel. Mbahet sot takimi Kosovë-Serbi, ja kush do jetë në tryezë

Dinari serb shkon në Bruksel. Mbahet sot takimi Kosovë-Serbi, ja kush

Sot do të mbahet takimi i Kosovës dhe Serbisë për të diskutuar çështjen e dinarit serb. Ndërmjetësi i këtij takimi do të jetë Bashkimi Europian me praninë e Miroslav Lajçak.

Kosova do të përfaqësohet nga guvernatori i BQK-së, Ahmet Ismaili, pasi zv. Kryeministri Besnik Bislimi është shprehur se nuk do të jetë pjesë e këtij takimit, duke thënë se nuk është pjesë e dialogut.

Ndërkohë, Serbia do të përfaqësohet nga kryenegociatori për dialog me Kosovën, Petar Petkoviç.

EMISIONET