Zyla: Nuk përjashtohet fjala e Blinken në Kuvend dhe takimi me Begajn, ka kohë plot para Mynihut

Zyla: Nuk përjashtohet fjala e Blinken në Kuvend dhe takimi me Begajn,

Në “Drejt” nga Luan Rama, Julian Zyla, analist u shpreh se a i takon fjalës së Blinken në parlament dhe takimit me presidentin, asgjë nuk përjashtohet

Zyla: Sa i takon fjalës së Blinken në parlament dhe takimit me presidentin, asgjë nuk përjashtohet sepse konferenca në Mynoh fillon në 16. Vizita e tij këtu është 14-15 sepse nuk ka çfarë bën atje që të jetë para dhe të rehatohet.

Hipoteza ime është që në 14-15 do të jetë këtu. Duket sikur ka kohë për të mos përjashtohet edhe fjalën tradicionale në Kuvend, takimin me presidentin, ndërsa për çështjet konkrete ka një vazhdimësi në praktikën amerikane të politikës së jashtme.

EMISIONET