Yuri Kim inspekton votimet në Vlorë: Po ndjekim situatën edhe në Himarë

Nga Vlora ku inspektoi procesin e votimeve, ambasadorja amerikane në vendin tonë Yuri Kim u shpreh se para saj ka inspektuar një sërë qytetesh gjatë ditës së sotme.

“Kam vizituar disa qytete. Kam qenë në Nivicë, Selenicë, këtu.

Jam duke ndjekur edhe situatën në Himarë.

Dhe do të jem e pranishme në shumë qytete të tjera.

Natyrisht që jam një nga vëzhgueset e shumta në këto zgjedhje”, u shpreh ndër të tjera diplomatja amerikane Yuri Kim.

EMISIONET