Socialistët fitojnë bashkitë Delvinë dhe Konispol

Socialistët fitojnë bashkitë Delvinë dhe Konispol

Partia Socialiste ka arritur të mbajë dhe bashkitë Delvinë dhe Konispol në jug të vendit, ku dy kandidatët e saj Besmir Veliu dhe Ergest Dule kanë fituar bindshëm ndaj kundërshtarëve të tyre në garë të Bashkë Fitojmë.

Delvinë

Besmir Veliu PS 3103 vota

Ilir Mehmeti BF 1843 vota

Konispol

Ergest Dule i PS 2794 vota

Fatmir Shero  i BF 1978

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET