Salianji dhe Qosja takime me banorët e Kavajës: Fshatrat sado të vegjël dhe larg do kenë vëmendje të maksimale

Salianji dhe Qosja takime me banorët e Kavajës: Fshatrat sado të

Deputeti i Partisë Demokratike Ervin Salianji dhe kandidati për kryetar i koalicionit “Bashkë fitojmë” për bashkinë e Kavajës Fisnik Qosja kanë zhvilluar një takim me banorët në disa fshatra.

Salianji shkruan se Fshatrat sado të vegjël dhe larg do kenë vëmendje të maksimale!

“Të dielën e sotme e kaluam me takime me banorët e Kanaparaj, Zikxhafaj, Kryemedhenj, Seferaj, Tilaj, Golemas dhe në pasditen vonë në Agonas.

Fshatrat sado të vegjël dhe larg do kenë vëmendje të maksimale!

Fisnik Qosja si kryetari i Bashkisë Kavajë do të jetë si sot mes banorëve për t’i dhënë zgjidhje shqetësimeve dhe problemeve!

Në 14 Maj bashkë fitojmë!”, shkruan Salianji.

ervin salianji salianji kavajë

EMISIONET