PS fiton thellë në 5 bashki të qarkut Vlorë, priten Himara, Saranda dhe Vlora

PS fiton thellë në 5 bashki të qarkut Vlorë, priten Himara,

Socialistët kanë siguruar fitoren në 5 bashki të qarkut të Vlorës, madje me një diferencë të ndjeshme ndaj kundërshtarëve.

Në Dropull në krye të bashkisë u zgjodh Dhimitraq Toli me 85% të votave, në Selenicë Nertil Bellaj me 57% dhe në Delvinë Besmir Veli me 63% , në Konispol Ergest Dule me 53% dhe në Finiq Romeo Çakuli me 41%.

Mbeten për tu mësuar rezultatet në Himarë, Sarandë dhe Vlorë.

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET