Nga Dritan Leli te Ermal Dredha, PS do të drejtojë bashkinë e Vlorës

Nga Dritan Leli te Ermal Dredha, PS do të drejtojë bashkinë e

Vlora i mbetet PS-së dhe pse jo me Dritan Lelin. Kandidati socialist Ermal Dredha është zgjedhur kreu i ri i kësaj bashkie për një mandat katërvjeçar.

Vlorë

Ermal Dredha PS-70.55%

Hysni Sharra BF-29.45%

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET