PS nuk lëviz nga Saranda, fiton thellë kandidati Çaçi. Në fund të numërimit shtrëngon duart me kundërshtarin

Ka përfunduar numërimi edhe në bashkinë e Sarandës ku socialistët kanë siguruar fitoren e katërt radhazi.

Oltion Çaçi i Partisë Socialiste ka fituar me një diferencë të ndjeshme ndaj kandidatit të Bashkë Fitojmë, Ardit Çikuli.

Në këtë bashki garonin edhe Gjergji Mërkuri si i pavarur dhe Skënder Muço nga PD zyrtare.

Në përfundim të procesit të numërimit, Çaçi dhe Çikuli shtrënguan duart në një gjest qytetarie.

Sarandë

Oltion Çaçi PS- 7909 vota

Ardit Çikuli BF- 5017 vota

Gjergji Mërkuri KP- 1480 vota

Skënder Muço PD- 669 vota

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET