Lefter Maliqi nuk siguron dot fitoren, Kreshnik Hajdari konfirmohet në Kuçovë, Juliana Memaj në Dimal

Lefter Maliqi nuk siguron dot fitoren, Kreshnik Hajdari konfirmohet në

Bashkitë Kuçovë dhe Dimal do të vijojnë të drejtohen nhga socialistët.

Lefter Maliqi i Bashkë Fitojmë nuk arriti të sigurojë fitoren në Kuçovë ndërsa Kreshnik Hajdari është konfirmuar për një tjetër mandat.

Juliana Memaj e PS gjithashtu është rikonfirmuar në Dimal.

Kuçovë

Kreshnik Hajdari PS-48.20%

Lefter Maliqi BF -46.72%

Ilirjan Koxhaj PD -5.08%

Dimal

Juliana Memaj PS-50.11%

Dritan Sula PD-36.46%

Gentian Meçi BF-13.43%

zgjedhjet e 14 majit

EMISIONET