Hoxha: Është rikthyer 5-10 mijë lekëshi për blerjen e votës

Gazetari Poli Hoxha i ftuar në "Ora e Betit" thotë se është rikthyer për këto zgjedhje blerja e votës me para në dorë.

Hoxha: Ishte zhdukur 50 mijë lekëshi, 100 mijë lekëshi dhe është rikthyer prapë për shkak të varfërisë. Edhe politika nuk frymëzon më, fushata është negative nga të dy krahët. Duke mkos patur asnjë shpresë se kushdo që të fitojë do të ndryshojë gjendjen reale të tyre më i varfri fare ka disa valvula shkarkimi. Në Has 20 pako ushqime.Këto zgjedhje nuk do të ndryshojnë asgjë se janë të njëjtët aktorë. Po nuk u përmbys komplet sistemi.

 

 

 

zgjedhjet e 14 majit fushata zgjedhore

EMISIONET